Zoeken naar kan verplaatsen

Uw zoekactie voor kan verplaatsen leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Erik 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een bot
Ik 1m88 85kg 34j 20cm. Zoek een bottom die zich aan mij wil overgeven.. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen. Ik zoek nog voor deze avond/nacht. Tot snel  

Ik zoek een bot
24 dagen
prive 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door jonge gast MAX 35J
Ik zoek een pijpbeurt door jonge -max 35 jaar - man, sissy, tg (tgman of tgvrouw). slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan ontvangen in alle rust en discretie en ik kan verplaatsen. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
25 dagen
Niju 29 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Beginnend bi
Hi beginnend bi b29/180/70 regio Evergem/Gent zoek leuke massage met tikkeltje meer om te ontdekken. Ben verlegen maar geil en wil graag. Zoek voor zaterdagvoormiddag 20/4. Kan verplaatsen. Laat maar iets weten. Tot snel.  
27 dagen
Slet 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0477624831
Slet zoekt ouder
Die mij wil gebruiken als een voorwerp en gebruiksmiddel!!! Ik slik alles en laat mij neuken, ik ben super geil en wil zaad krijgen. Het liefst een oudere potente man uiterlijk niet belangrijk hygiëne en discretie wel!!!!!! Ik kan verplaatsen in Oostende en soms ontvangen, is voor deze avond het liefst sta super geil  
27 dagen
Jef 53 jaar Antwerpen - Turnhout
Gewoon goesting en geil
Zoals de titel zegt, deze versa staat geil.180 85 17. Hou ook van neuken en geneukt worden. Hygiëne is noodzakelijk.intiem geschoren. Wil nog lekker zaad in´me. Mag ook koppel zijn waar de vrouw actief deelneemt. Of gay koppel kan ook. Kan verplaatsen binnen 5km rond Turnhout of ontvangen. Is voor nu tot 20u. Ik lees het wel  
27 dagen
Kris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpgeil
Hey! Deze ontdekkende bi heeft zin om vandaag een geil pijpsletje te zijn.. Concreet zoek ik iemand van niveau, tot 40j, hygiënisch (liefst getrimd), in de regio O-Vl of W-Vl om vandaag te mogen verwennen… Ik kan verplaatsen. Wederzijds is welkom maar niet noodzakelijk. Wie voorziet me van lekker speelgoed in m’n mondje? Reacties met een foto en een beetje uitleg wat je wil doen krijgen voorrang. Tot zo?  
28 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Rukken voor nu
Vrij onervaren discrete en normaal gebouwde man zoekt gelijkgestemde die samen wil rukken bij filmpjes, samen geilen op kutjes op tv, kijken en bekeken worden, eventueel elkaar een handje of mondje helpen bij klik. Mooie getrimde 16x5 in de broek. Ben zeer gesteld op discretie en hygiene en verwacht dat van jou ook. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppel man/vrouw mag ook reageren.  
Xxx 27 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zuigsletje
Hey, man van 27,179,78 licht gespierd zoekt een lekkere lul om leeg te zuigen. Liefst niet te ver ik kan verplaatsen. Graag reactie met foto.  

Zuigsletje
Jongen 29 jaar Antwerpen - Berchem
Ik pijp je lekker klaar
Hallo! Ik ben op zoek naar iemand die ik lekker rustig mag leegzuigen. Ik heb al wat ervaring maar niet super veel. Hygiene en discretie is belangrijk. Ik kan verplaatsen :) Wie kan me helpen? Ben 29j, 79, 1m81. Laat een berichtje met foto en hopelijk tot snel! Grtz  

Ik pijp je lekker klaar
29 dagen
Newby 28 jaar Antwerpen - Schilde
Passief laten onderspuiten
Ik ben 1m70, 69kg, normaal gebouwd met baard/snor en ook beharing op andere plekken (intiem geschoren). Ik zoek iemand die mij wilt onderspuiten met zijn zaad. Ik blijf zelf wel passief behalve als je wilt dat ik de laatste rukjes geef. Je mag kiezen waar je klaarkomt en in welke houding ik klaar zit/lig/sta. Dit kan gekleed of naakt of zelf in lingerie als je dit hebt liggen en me dit wilt zien aandoen. Ik kan verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7